Ce facem si ce servicii oferim

Servicii complete prestate de o echipa cu experienta

Scopul principal al evaluării riscurilor profesionale este protejarea sănătății și securității lucrătorilor.

Evaluarea riscurilor ajută la diminuarea posibilității de vătămare a lucrătorilor și de afectare a mediului ca urmare a activității de muncă.

De asemenea, evaluarea riscurilor profesionale ajută la menținerea competitivității și productivității companiei. În conformitate cu legislația în vigoare, în domeniul securității și sănătății în muncă toți angajatorii au obligația să evalueze aceste riscuri.

Evaluari de riscuri biologice si chimice

Principalul act normativ care reglementează protecţia lucrătorilor împotriva riscurilor legate de expunerea la agenţi biologici în muncă este Hotărârea Guvernului nr.1092/2006 privind protecţia lucrătorilor împotriva riscurilor legate de expunerea lor la agenţi biologici în muncă.

Prezenta hotarare are ca obiect protectia lucratorilor impotriva riscurilor pentru securitatea si sanatatea lor, rezultate sau care pot sa rezulte din expunerea la agenti biologici in cursul activitatii, precum si prevenirea acestor riscuri.

Evaluarea riscurilor Chimic se află la baza gestionării cu succes a securităţii şi sănătăţii, fiind secretul reducerii accidentelor şi bolilor profesionale la locul de munca in cadrul companiei

Abordarea măsurilor de prevenire şi protecţie  faţă de substanţele periculoase la locul de munca 

Evaluarea riscurilor chimice in cadrul companiei este cheia unei securităţi şi a unei sănătăţi corespunzătoare la locul de muncă . 

Cum facem / activitatea noastra

Personalizam Instruirile in functie de domeniul de activitate si specificul locului de munca

Instruire Interactiva prin Video-uri sugestive, prezentari Power-Point si alte documente specifice fiecarui loc de munca in parte.

Informarea Conducatorilor de munca si a Responsabililor SSM SU, prin email  despre urmatoarele Instruiri Periodice si a Managementului  Securitatii si Sanantati in Munca cat si a Situatiilor de Urgenta 

Informam permanent angajatorul si responsabilul SSM al companiei, prin rapoarte de activitate sau Proces Verbale  

Notificarea asupra expirarii unui serviciu Medicina Muncii, PRAM, achizitionarea / reumplere stingatoare, cu 7 si 3 zile inainte

De ce SSMPSI.Expert

Securitatea Muncii (Protectia Muncii), Coordonare SSM de Santier, Evaluari de riscuri Profesionale/ Chimic / Biologic, Situatii de Urgenta, Autorizare / Avize PSI, Medicina Muncii, PRAM

Protectia Muncii SSM - SU - PSI

Venim in sprijinul companiilor in caz de control si accidente de munca prin operabilitate si eficienta  

Planifica o discutie

Cerere oferta

Doresti o oferta de pret pentru servicii SSM – Securitatea si Sanatatea Muncii sau pentru unul dintre cele din gama de mai jos?

Clienti multumiti

Riscuri

Contacteaza-ne acum!

Cerere oferta

Completeaza formularul de mai jos si beneficiaza de SERVICII COMPLETE
Scroll to Top
Scroll to Top Sari la conținut