PLATFORMA ONLINE SSM SU - PSI

Gestionarea in mod Inteligent si Eficient activitatile de Securitatea si Sanatatea in Munca SSM, Situatii de Urgenta SU –Prevenirea si Stingerea Incendiilor cat si Resursele Umane HR Platforma a fost conceputa pe cerintele tehnice necesare pentru a acorda spijin in domeniul Securitatii in Munca, PSI si Resurselor Umane companiilor cu dispersie teritoriala si un numar mare de lucratori.

DOCUMENTATII SSM si SU

Toate documentele necesare realizari Documentatiei de Specialitate SSM SU, complete sunt prezente si in Platforma.

Platforma va emite documentele necesare pentru a fi aprobate si semnate electronic cu semnatura electronica avansata sau calificata in conditiile legii OUG 36/2021

INTEROPERABILITATE

Mobilitatea oferita de platforma, permite acesarea ei simultane din toate locatiile si punctele de lucru ale companiilor pentru a livra lucratoilor  documnetele pe care trebuie sa le : Studieze / Avizeze / Insuseasca / Aprobe / Asume prin Semnatura Electronica Calificata

Platforma ajuta activ si foarte eficient la instruirea lucratorilor  in domeniile SSM si SU – PSI.

INSTRUIREA LUCRATORILOR MULTIMEDIA ONLINE SSM SU

Instruirea lucratorilor pe baza Tematicilor de Instruire si prezentarea materialelor Multimedia de instruire in format Text, Imagine, Audio, Video, astfel fiecare Manager sau Lucrator va fi instruit exact la termenul stabilit cu instruirea specifica fiecarui lucrator /Departament. Instruirea poate fi facuta si de catre experti nostril la locul de munca al companiilor.

TESTAREA LUCRATORILOR

Dupa fiecare Instruire se face testarea cunostintelor asimilate si transmit conducatorului locului de munca si, ulterior, colegului care verifica efectuarea instruirii, fisa de instruire si testul aferent acesteia pentru semnare si analiza a timpului alocat instruirii si a dificultatilor intalnite de lucratori in procesul de instruire. Genereaza rapoarte cu situatia in timp real tuturor conducatorilor, in ordine ierarhica, situatia privitoare la instruirile colegilor care nu s-au instruit si a documentelor nesemnate care formeaza documentatia de SSM si SU.

SITUATII cu EXPIRAREA sau PRELUNGIREA SERVICIILOR ANUALE

Platforma ofera simultan, toate activitatile mai sus prezentate, oferind o situatie in legatura cu serviciile / documentele care expira spre exemplu Medicina Muncii, Verficiarile de Prize  Pram, valabilitatea stingatoarelor, generand un raport cu toate acestea din compania dumneavoastra care vor expira , astfel Compania este Protejata in timp real pe toata durata contractului cu SSMPSI Expert

RAPOARTE ZILNICE / PERIODICE

Vine in sprijinul companiei si a departamentului Administrativ prin intocmirea unui raport zilnic / Periodic in care veti regasi toate documnetele intocmite de conducatorii locului de munca/ servicuu extern sau / lucratorii care au nevoie de aprobarea conducerii companiei, prin aplicarea semnaturii electronice, validand documentele si fisele de instruire pentru ca acestea sa produca toate efectele juridice.

VIDEO CONFERINTE / INSTRUIRI

Se pot organiza si planifica sedintele online cu colegii sau cu partenerii de afaceri, cu ajutorul modulului de Videoconferinta integrat in platforma online SSMPSI .

Organizarea CSSM trimestriale cu toti conducatori locurilor de munca din fiecare punct de lucru / Oras.

CONTROALE ITM si IGSU

Platforma SSMPSI Expert are functie de Control in cazul de control de la organele abilitate ITM si IGSU pune la dispozitie toate documentele electronice valide (care poarte semnatura electronica a tuturor persoanelor la care face referire documentul) fara ca dumneavoastra sa mai pierderti timpul cu deplasarea la ITM sau ISU in vederea prezentarii documentelor solicitate de catre acestea. Avand atat Documentele cat si fisele la zi, SSMPSI Expert ofera o Protectie Completa Companiilor.

CERCETAREA ACCIDENTELOR de MUNCA

Eficienta platformei SSMPSI Expert este foarte  utila si vine in sprijnul companiiei si in cazul Accidentelor de Munca sau de Traseu furnizand documentele necesare pentru realizarea Dosarului de Cercetare a Evenimentului, dar si cel mai important aspect al mentinerii tuturor actelor si a Fiselor de Instruire semnate la zi, ceea ce Protejeaza Conducerea Companiei de implicatiile Penale in lipsa acestor servicii la zi.

GDPR

Am implementat toate regulile si procedurile referitoare la protectia datelor cu caracter personal aplicabile acestor domenii de activitate, avand mijloace tehnice care permit pastrarea in siguranta a tuturor documentele pe care le incarcam sau generam cu ajutorul platformei si Nu permite accesul persoanelor neautorizate la aceste documente . Fiecare document va fi pus la dispozitia fiecarui Manager sau lucrator care si-a aplicat semnatura electronica pe ele individual.

Avand toate Documentele, instruirile, cat si fisele de instruire semnate la zi cu semnatura electronica calificata oferim Protectie Completa companiei pe linie de SSM si SU-PSI.

TRANSFORMAREA DIGITALA

1. Ce acoperire legală au documentele semnate electronic?

Documentele semnate cu semnătură electronică calificată au aceeași valoare legală pe care o au documentele pe hârtie semnate olograf.

Mai multe detalii despre efectele juridice ale semnăturii electronice găsiți în art. 25 din Regulamentul eIDAS privind identificarea electronică și serviciile de încredere.

2. Ce tipuri de documente electronice pot semna electronic?

Orice document electronic indiferent de format (pdf, word, excel, ppt) poate fi semnat electronic: de la contracte, facturi fiscale, declarații fiscale, raportări și bilanțuri contabile până la fotografii digitale.
Cel mai frecvent format de document semnat electronic este *.pdf.

Cerere oferta

Completeaza formularul de mai jos si beneficiaza de SERVICII COMPLETE
Scroll to Top
Scroll to Top Sari la conținut