Ce facem si ce servicii oferim

Servicii complete prestate de o echipa cu experienta

Unul dintre domeniile de baza din Romania pe linia preventiei este reglementata prin legea nr. 307 din 2006 modificata si actualizata ulterior, ce face referiri si dispune masuri clare pe linia prevenirii situatiilor de urgenta atat conducatorilor de unitati cat si utilizatorilor si salariatilor din domeniul de activitate in care se iau aceste masuri. Masurile dispuse conform legislatiei romane sunt permanente si nu sunt negociabile. Orice abatere de la masurile de preventie pe linia situatiilor de urgenta duce la un moment dat la un eveniment nedorit cu consecinte din cele mai neplacute pentru toate partile implicate. Aceste consecinte sunt legate de distrugerea unor bunuri materiale (cladiri, proprietati, paduri, tarenuri de vegetatie, fabrici) cat si pierderea de vieti omenesti (unde exista si raspundere penala mult mai mare decat in cazul distrugerii bunurilor materiale)

REALIZAREA DOSAR SU-PSI Intocmirea unui necesar de documentaţii cu caracter tehnic de informare a lucrătorilor în domeniul situaţiilor de urgenţă …

Plan de Interventie si Fisa Obiectivului

Autorizarea este un act care dovedește faptul că o anumită construcție sau  clădire îndeplinește toate criteriile de securitate la incendiu.

Avizul PSI reprezintă de fapt o suma tuturor documentelor ce trebuie întocmite sau solicitate atunci când se dorește realizarea unei…

Cursuri SU - PSI
Cadru Tehnic si Servant

Cum facem / activitatea noastra

Adaptam Instruirile periodice in functie de domeniul de activitate si specificul companiei

Instruire Interactiva Multimedia prin Video-uri si prezentari sugestive si alte documente specifice fiecarui loc de munca in parte.  

Informarea Conducatorilor de munca si a Responsabililor SSM SU, prin email  despre urmatoarele Instruiri Periodice si a Managementului  Securitatii si Sanantati in Munca cat si a Situatiilor de Urgenta 

Informam permanent angajatorul si responsabilul SSM al companiei, prin rapoarte de activitate sau Proces Verbale  

Notificarea asupra expirarii unui serviciu Medicina Muncii, PRAM, achizitionarea / reumplere stingatoare, cu 7 si 3 zile inainte

Obligativitatea legala si as putea spune chiar morala privind luarea tuturor masurilor pentru preventia in domeniul situatiilor de urgenta sunt date prin:

  • legea nr. 307 din 2006 – legea apararii impotriva incendiilor cu normele sale de aplicare o.m.a.i. nr. 163 din 2007
  • legea nr. 481 din 2004 legea protectiei civile
  • acte subsecvente legate de cele doua legi de mai sus legate de domenii de activitati specifice si sunt elaborate inclusiv de ministerele de resort. ( omai 262, omai 118, omai 87, omai 234,..etc)
  • Normative tehnice specifice domeniilor de activitati ( I1, I2, I3, I4, I5, …..I13, normative pentru gaze, centrale termice, curent, etc)

Pentru o companie sau institutie este in primul rand obligatoriu luarea tuturor masurilor pe linia prevenirii situatiilor de urgenta, iar aceste masuri necesita contract un consultant de specialitate conform legii 307 din 2006 si o.m.a.i. 164/2007 art. 14 alin (1), lit. a) .

Prestatorul de servicii pe linia apararii impotriva incendiilor si implicit a situatiilor de urgenta poate evidentia in mod corect si concret toate problemele cu care se confrunta o companie. Totodata prestatorul de servicii poate sa intocmeasca  o serie de documente (evidențe si organizatorice – undeva la 60 de astfel de tipuri de documente) cu care compania va putea fi reprezentata de catre consultant in cazul unor controale din partea pompierilor si protectiei civile. In afara de aceste documente consultatntul poate oferi si solutii tehnice pentru proiecte de noi constructii, constructii in derulare, modificari de constructii, reamenajari de obiective sau in obiective, modificari de instalatii, sau alte tipuri de interventi necesare pentru ca toata paleta de activitati desfasurate de companie sa se incadreze intr-un cadru legal in ceea ce priveste apararea impotriva incendiilor.

De ce SSMPSI.Expert

Prin prezenta nationala venim in sprijinul companiilor in caz de control si accidente de munca prin operabilitate si eficienta la locurile de munca

Situatii de Urgenta, Autorizare / Avize PSI, Securitatea Muncii (Protectia Muncii), Coordonare SSM de Santier, Evaluari de riscuri Profesionale/ Chimic / Biologic, Medicina Muncii, PRAM

Protectia Muncii SSM - SU - PSI

Planifica o discutie

Cerere oferta

Doresti o oferta de pret pentru servicii SSM – Securitatea si Sanatatea Muncii sau pentru unul dintre cele din gama de mai jos?

Clienti multumiti

Riscuri

Contacteaza-ne acum!

Cerere oferta

Completeaza formularul de mai jos si beneficiaza de SERVICII COMPLETE
Scroll to Top
Scroll to Top Sari la conținut